We willen het jonge danstalent in België optimaal ondersteunen door:

Dit willen we verder uitbouwen door niet alleen onze vzw steevast te optimaliseren, maar ook door contacten te blijven leggen met andere scholen, opleidingen, gastchoreografen en professionele gezelschappen zowel in het binnen- als in het buitenland. We zijn op goede weg. Onze ambitie is grenzeloos.

Om al deze initiatieven te kunnen verwezenlijken zijn er veel vrienden nodig. Als huisvriend beschikt u over bijzondere voorrechten en heel interessante voordelen voor de verschillende kaarten en we hopen dit te kunnen uitbreiden naar de toekomst toe.

Vriend - Carte DEBUTANTE

Je kan ons al financieel steunen door 30€ of meer te storten. Wij zullen je graag vermelden als vriend van Pactt vzw.

Vriend - Carte AVANCE

Voor een bijdrage van € 500 per jaar krijg je een Carte AVANCE. Wat bieden wij u hiervoor in de plaats!

Vriend - Carte ETOILE

Voor een bijdrage van € 1250 per jaar krijg je een Carte ETOILE. Wat bieden wij u hiervoor in de plaats!

Vriend - Carte D’OR

Een exclusieve groep van 5 bedrijven of individuele personen, die bereid zijn om Pactt vzw financieel te steunen met € 2500. Wat bieden wij u hiervoor in de plaats!

 

Je hebt, wat je ook beslist te geven, bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van de jonge dansers en uiteraard ook aan de uitbouw van deze unieke en fantastische vzw. Het lidmaatschap van de Vrienden is niet alleen interessant vanwege alle voordelen die het biedt. Het betekent vooral: Pactt steunen is jong danstalent steunen, zowel in moreel als in financieel opzicht en daar zijn wij u zeer dankbaar voor.

Wil je meer info dan kan je steeds terecht bij Guy Pauwels